2009. április 4., szombat

Renoválás

Ugyan a hálóval kezdtem a leírást, de az volt a legkisebb falat. Nagyon utáltam a felfordulást, de az eredmény megérte. Anyuék (minden bajuk ellenére) nagyon sokat segítettek, és ideutazott B. anyukája is, ő felügyelte napközben a munkásokat, mert nem tudtunk kivenni szabadságot. Kellett egy jó két és fél hét mire helyreállt a rend, és még most is van egy-két dolog ami hiányzik még, de mivel ilyen jó idő van, inkább a kertben tevékenykedünk.
Kaptam sms-t, hogy megérkezett a várva várt fotelünk is, jövőhéten az is bekerül a helyére, ha minden jól megy.

A felújítás képei:


Ez pedig már a kész nappali új tapétája, a kedvenc virágommal és az új ülőgarnitúra csücskével:


2 megjegyzés:

  1. jajdeszép!!! szóval a kutyák arra kellettek, hogy legyen ürügyed arra, hogy gyakorlatilag teljes lakásfelújítást végeztess. nem rossz... :)
    pusssz

    VálaszTörlés
  2. nem tudom, miért nem írja ki, hogy rúzs írta. már a jelszavamat is elfelejtettem. apám, mennyi jelszó van az életünkben!! nem tudnám megszámlálni, hány db jelszót kell észben tartani, kódolni, tárolni, kódolva tárolni, emlékeztetőt kérni, újat generálni, elfelejteni... KÓD-ok, jelszavak körbevesznek. jófej kutyák helyett. az új lakásban a szomszédéknál néha nyaral egy angol bulldog. hát, az sem semmi! :) na, puszi,

    VálaszTörlés