2009. március 3., kedd

Visszajelzés (Nyünyőke)

E-mailt kaptunk Nyünyőke új gazdáitól, hogy hogyan telt a hosszú út az új otthonába. Én nem tudnám ilyen jól megfogalmazni, így (remélem nem haragszanak meg) inkább bemásolom egy részletét ide:
"Útközben nagyon jól viselkedett, eltekintve attól a parányi malőrtől, hogy a gyomra egész tartalmát diszkréten, bár nagyon határozottan a a gyönyörű pashminámra űrítette. Tudom az én hibám, mondtad, hogy játszósba jöjjünk.. J Kétszeri nagymosás után sikerült eltüntetni a foltokat, de side-effekt-ként zokni méretűre zsugorodott a kendőm, úgyhogy most ez lett a picúr kedvenc játéka, lelkesen hurcolássza mindenfelé. Rendes gazdikként igyekeztünk felkészülni az új jövevény érkezésére, vettünk neki mindenféle játékot, gyönyörű párnázott fekhelyet, mondanom sem kell, hogy tökéletesen ignorálja mindegyiket, kedvenc játéka a fentebb már emlegetett sál, illetve a férjem cipője, kedvenc fekhelye meg teljesen mindegy csak mellettünk legyen. Megjegyezném továbbá, hogy nemcsak gyönyörű, hanem igazi kis zseni, vettünk neki szoktatós pelenkát, és minden rávezetés nélkül rápisilt. Bár a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy utána a pisis pelenkát végighurcolta az egész lakáson, de amikor majd pár év múlva, a kölyökévein fogunk nosztalgiázni, erre e részletre nyomok egy delete-t a memóriámban:) Az első éjjel egy kicsit sem sírt, bár nyafizott egy kicsit, látszott, hogy nem találja a helyét, de a második éjszakát már szépen átaludta. Az étvágya viszont kifogástalan."

Nyünyőke (vagy Poppy) végül is Piliscsabára került. Nem tudom honnan szedtem a Jászberényt. De végülis mindegy, mert ilyen jó helye nem lehetne máshol. Köszönöm az új gazdiknak a levelet.
Ez is nyünyőke (Poppy) volt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése