2009. március 3., kedd

-7

Az elmúlt egy hetünk is igen sűrű volt. Gazdára talált minden kutyus, és elmondhatom, hogy mindegyikük igen jó helyre került.
Múlthéten szerdán reggel meglátogatott minket az állatorvos, a nálunk maradt 3 kiskutya megkapta a soron következő oltását, és megvizsgálta a sérves kislányt is. Minden rendben volt, igaz a sérve már kissé letapadt, így mindenféleképpen műteni kell majd.
Ezen a napon új otthonába költözött a "nagyfeketefoltos" munkanevű kisfiú is. Munkatársam testvéréékhez került Makóra. Délután vittem el a kolleganőmmel, az utat nagyon jól viselte, igaz a számára kerített doboz egy kicsit kicsinek bizonyult, de semmi probléma nem volt. Az új otthonában három tündéri kisgyerek (két gyönyörű kislány és egy huncut kisfiú) várta már őt nagyon. Úgy gondolom, hogy ennél jobb helyre nem iskerülhetett volna, nagyon meghatott, ahogyan az anyuka hozzányúlt a kutyushoz, olyan gyengéden és finoman simogatta, hogy rögtön megnyugodtam, király helye lesz.
Másnap reggel kolleganőm mesélte, hogy igaz, hogy picit sírt az éjjel, de minden rendben volt. Egy kis riadalmat az okozott, hogy leszökött a teraszról és a mozgásérzékelő előtt tett néhány kört, aminek igen hangos vijjogás volt az ereménye. Gyanítom, hogy lesznek még csínytevései.
A "keresztségben" a Pamacs nevet kapta.
Sok boldogságot kívánok hozzá az egész családnak, legyenek nagyon boldogok vele együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése