2009. február 23., hétfő

Egy kislány keresi gazdiját

Szóval a hétvége a nagy kutyaosztogatás jegyében telt. Már csak hárman maradtak (2 fiú, 1 lány), de közülük is kettőnek már van gazdája. Az egyik kisfiú Makóra megy a kolleganőm rokonaihoz, csak most már megvárjuk vele, míg az állatorvos holnap vagy holnapután reggel beadja nekik a soron következő oltásukat. A másik kisfiú Felsőzsolcára fog menni Miskolc fölé. Őt, ha minden jól megy, és a leendő gazdiknak is jó, akkor pénteken fogjuk elvinni és összekötjük az utat egy kellemes kirándulással. Olyat úgyis már nagyon régen tettünk, és ránk is fér nagyon.
Egy kislány maradt már csak, ő még aktivan keresi leendő gazdijait. Írtam már azt hiszem, hogy neki van egy kis köldöksérve, de egyelőre nem okoz problémát a dolog, és ha nem nő neki, akkor ráér majd az ivartalanítással együtt megműteni.
A gazdit kereső kislány:

3 megjegyzés:

  1. Ó, én úgy hazahoznám, de sajnos már nem fér el nálunk több állat, nem lenne felelősségteljes döntés:-(. Remélem, jó helye lesz!

    VálaszTörlés
  2. Szia Fruzsi!

    Sajnos már ha szeretnéd sem tudnánk kutyust adni, mert elvitték mindet már. Nagyon szomorúak vagyunk, imádtuk őket... De nagyon jó helye van mindegyiknek, ez kicsit vigasztal minket.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy jó helyük lett!
    Lehet, hogy hozzánk is jönni fog egy új kutyus, de csak átmenetileg, addig, amíg hozzászoktatjuk a városi közlekedéshez, hogy aztán vakvezető kutyává válhasson. Mivel hosszú távon nem tudunk bevállalni még egy kutyát, ezt a középutas megoldást választottuk:-)
    Minden jót!

    VálaszTörlés