2009. február 19., csütörtök

Mégsem lett kiválasztott

Az első kiválasztott mégsem lett kiválasztott. Leendő gazdijai meggondolták magukat, féltették a szép kertet. Megértem és sajnálom.
Időközben meghirdettem a kutyákat két nagyobb internetes portálon és a helyi újságban. Sokan érdeklődtek, így igen rövid idő alatt 7 kutyi is gazdára talál remélhetőleg.
Három kislány Győr mellé Nagybajcsra megy, őket szombaton visszük el mi, mivel egyébként is mennünk kell Győrbe egy szomorú esemény (temetés) miatt.
Péntek délután Budapestről jön egy házaspár kiskutyanézőbe, ők is kislányt szeretnének, remélem beleszeretnek valamelyikbe és el is viszik.
Egy kislányt már születésekor lefoglalt B. egyik munkatársa, hétvégén vagy a jövőhét elején őt megpróbáljuk leendő otthonába szállítani.
Egy kisfiút az én egyik kolleganőm visz el talán a jövőhéten hétfőn Makóra.
Telefonáltak Felsőzsolcáról is, oda kisfiút szeretnének, így nagy valószínűséggel a visszamondott legénykét fogjuk oda elvinni jövőhéten szombaton.
Jól szétszórtuk a kutyákat az országban....
Mindezek után már csak egy kisfiú és egy kislány marad még. A kislánnyal van egy kis probléma, mert van egy nagyobb borsószemnyi sérve, amit majd meg kell műteni. Ha nem súlyosbodik, nem nő neki, akkor ráér majd az ivartalanítással egyidőben. Nem tudom, hogy így be fogja-e vállalni valaki. Egyébként az egyik legnagyobb kópé a drága, eleven, okos és gyönyörű.

Hétfőn reggel jön az állatorvos és a még nálunk levők soron következő oltását beadja, meg megvizsgálja a sérves kislányt is, hogy minden rendben van-e.

Most telefonált B. hogy jelentkeztek az előbb az újsághirdetésre is, és ma 6-kor jönnek szemrevételezni a kutyákat. Így már csak egy fog maradni. Gyanítom, hogy a sérves.

A leendő felsőzsolcai lakos:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése